Dela med dig av en bra eller dålig detalj i din digitala arbetsmiljö!

Varför? Experter och användare träffas på en workshop den 12 november för att inspireras av dina problem eller problemlösningar och själva ta fram lösningar. Resultatet kan vara tekniska lösningar eller metodstöd för att förebygga och undvika digitala arbetsmiljöbesvär. Workshopen är en del av World Usability Day, även kallat WUD eller Världsanvändbarhetsdagen.

Hur? Ta fram mobilen och selfie-filma ditt dilemma eller din lösning. Tala in i kameran, filma din datorskärm eller det verktyg du beskriver. Skicka filmen till kansliet@anvandningsforum.se eller lägg upp den på en tjänst som t.ex. Vimeo, Youtube eller liknande och skicka länken till oss. Vi måste ha rätt att visa videon och vi vill därför att du ger den en Creative Commons-licens (t.ex. CC-BY). För att vi ska hinna förbereda visning under WUD vill vi ha ditt bidrag senast den 9 november.

Workshopen den 12 november är kl. 15-17 på Summit Hitech Building på Sveavägen 9 i Stockholm. Om du vill delta, skicka en e-post och skriv att du vill delta på WUD, till kansliet@anvandningsforum.se eller anmäl dig på workshopens Facebooksida.

Exempel: En beskrivning av en bra eller dålig detalj kan t.ex. se ut så här:

Exemplet Taxibokningssystemet fungerar inte som jag förväntar mig

Exemplet Det går inte inte att ladda upp filmer på Youtube från arbetsdatorn

Senast uppdaterad: 17 november, 2015

Ingen har kommenterat ännu